Najskuplji stan na svetu - Penthaus u Monaku


Datum: 31.10.2014. I Kategorija: Stan

 

Monako će u 2015. godini nakon 30 godina biti bogatiji za još jedan neboder, drugi u ovom gradu.


Neboder Odeon biće visok 170 metara i imaće 70 spratova. S obzirom da se kvadrat ovog stambenog prostora procenjuje na sitnih 11.000 dolara, u njegovim lepotama moćiće da uživaju samo super bogati mulit milioneri. 

 

 

 

 

U sklopu ove velelepne građevine nalazi se i petospratni Penthaus, trenutno najskuplji stan na svetu. Njegova vrednos je skoro dvostruko veća od sadašnjeg rekordera u londonskom Hajd parku za kojeg je ukrajinski “gospodar čelika” platio 223 miliona dolara.

 

 

 

 

 

Šta to može da ponudi luksuzni stan od 400 mililona dolara koji se prostire na 38.000 metara kvadratnih? Apsolutno sve o čemu možemo da sanjamo! S obzirom da se prostire na pet spratova, svaki od njih ima svoju kuhinju i kupatilo, naravno. Tu je i tobogan koji se sa terase spušta u fenomenalni “beskrajni” bazen iz kojeg se pruža pogled na Monako. 

 

 

 

 

 

Neboder Odeon u kojem se ovaj apartman nalazi pored sadržaja kao što su dom zdravlja, zatvoreni bazeni, ugostiteljski objekti, svojim stanovnicima će moći da ponudi uslugu konsijerž službe i privatnog šofera.comments powered by Disqus