Autor:

nasdom

Sistem za rashlađivanje doma koji ćete obožavati tokom cele godine


Datum: 12.07.2018. I Autor: nasdom I Kategorija: Vaš prostor

Ukoliko ste pomislili da se radi o klima uređajima, koji zaista rashlađuju leti, ali mogu i da zagreju prostoriju i u toku zime, onda ste se prevarili. Iako klima uređaji imaju tu moć kako da rashlade, tako i da zagreju, ipak postoji jedan daleko bolji sistem za rashlađivanje, koji zapravo to vrši kao sekundarnu aktivnost, jer mu je primarni zadatak da ugreje sve prostorije jednog doma ili poslovnog prostora u toku zimskih meseci.


Sistem za grejanje koji funkcioniše na ovaj način koristi toplotne pumpe koje su sve popularnije i...

opširnije


Sto koji donosi prirodu u vaš dom


Datum: 29.10.2014. I Autor: nasdom I Kategorija: Inspiracija

 

Činjenica je da nas okružuje sve više betona, a sve manje zelenih površina. Svakodnevno smo zatrpani poslom, a vremena za rekreaciju i odlazak na piknik je sve manje. 


Holandski arhitekta Haiko Cornelissen osmislio je zanimljivo rešenje koje nam unosi tračak prirode u svakodnevni život. Naime, njegov trpezarijski sto...

opširnije


Nova palata Lejdi Gage vredna 23 miliona dolara


Datum: 23.10.2014. I Autor: nasdom I Kategorija: Dizajn & Stil

Na Forbsovoj listi 100 najmoćnijih svetski poznatih ličnosti pevačica Lady Gaga nalazi se na 19. mestu. Pored svog kontroverznog modnog stila i načina života, mlada umetnica privlači pažnju javnosti i na druge načine. Kada su u pitanju nekretnine njeni apetiti su poprilični, pa se tako opredelila za kupovinu palate u Malibu, Kalifornija vrednu 23 miliona dolara.


  Prethodni vlasnik ove velelpne vile je Dan Romanelli, osnivač Warner Brothers Worldwide Consumer Products Division.   

opširnije