Autor:

nasdom

Sto koji donosi prirodu u vaš dom


Datum: 29.10.2014. I Autor: nasdom I Kategorija: Inspiracija

 

Činjenica je da nas okružuje sve više betona, a sve manje zelenih površina. Svakodnevno smo zatrpani poslom, a vremena za rekreaciju i odlazak na piknik je sve manje. 


Holandski arhitekta Haiko Cornelissen osmislio je zanimljivo rešenje koje nam unosi tračak prirode u svakodnevni život. Naime, njegov trpezarijski sto...

opširnije


Nova palata Lejdi Gage vredna 23 miliona dolara


Datum: 23.10.2014. I Autor: nasdom I Kategorija: Dizajn & Stil

Na Forbsovoj listi 100 najmoćnijih svetski poznatih ličnosti pevačica Lady Gaga nalazi se na 19. mestu. Pored svog kontroverznog modnog stila i načina života, mlada umetnica privlači pažnju javnosti i na druge načine. Kada su u pitanju nekretnine njeni apetiti su poprilični, pa se tako opredelila za kupovinu palate u Malibu, Kalifornija vrednu 23 miliona dolara.


  Prethodni vlasnik ove velelpne vile je Dan Romanelli, osnivač Warner Brothers Worldwide Consumer Products Division.   

opširnije


Dekorišite svoje zidove


Datum: 20.10.2014. I Autor: nasdom I Kategorija: Inspiracija

Verovatno vam se nekada desilo da sredite kuću, stan ili poslovni prostor, oplemenite ga detaljima, kupite neki nov komad nameštaja, i shvatite da ipak nešto nedostaje. Zidovi su i dalje nekako prazni. Među mnoštvom umetničkih slika, raznih reprodukcija koje danas možete naći na svakom koraku, ne možete da pronađene onu koja bi odgovarala vašem prostoru i oslikavala vas i vaš karakter.


Fototapete ili zidni murali su apsolutni hit već neko vreme, a ubrojani su i u trendove za 2015. godinu. Pomoću...

opširnije